Kleding

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Ook op zoek naar kleding met uw eigen opdruk?

Gewoon leuk voor een vrijgezellendag, goed voor de teambuilding of een kado speciaal voor die ene persoon. Custom made kleding zorgt altijd voor dat beetje extra. Helemaal als het een luxe uitstraling heeft!

Bij BNYS Design zijn we gespecialiseerd in het drukken met flock. Dit is een fluweelachtige stof die onder hoge druk op de kleding geperst wordt. Het heeft een luxe uitstraling en is zeer geschikt voor kleine oplages.

Heeft u liever zeefdruk, sublimatiedruk, tranfers of borduren? Dan kan dat natuurlijk ook.
Sterker nog, afhankelijk van het gewenste ontwerp, uitstraling en oplage raden wij soms zelfs een andere techniek aan. In dat geval zorgen wij voor het ontwerp en het drukklaar maken en wordt het drukken uitbesteed aan een bedrijf dat in de gewenste druktechniek gespecialiseerd is.

Prijs- kwaliteit

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, wij zijn niet de goedkoopste!
En dat is ook niet ons streven. Wel vinden we een goede prijs-kwaliteit-verhouding heel belangrijk en staat een goede samenwerking en creatief meedenken hoog op ons lijstje.
Alleen zo krijg je producten waar iedereen trots op kan zijn!

Bedrijfskleding / Werkkleding

Als iedereen in het bedrijf kleding draagt met (bedrijfs)naam, slogan of logo bevordert dit niet alleen de teamgeest, het geeft een professionele uitstraling en is door herkenbaarheid een goede reclame. Helemaal met een opvallend ontwerp.
Wilt u een ontwerp dat net even anders is of juist traditioneel? Wij denken graag met u mee!

Teamkleding

Het sportteam, avondje uit of kinder partijtje compleet maken met een outfit voorzien van je eigen trendy ontwerp? Laat ons uw wensen of ideeen weten dan maken we er iets moois van!

Comments are closed.